Priser

Almindelig rundvisning ca. 2 timer: 2500 kr

Foredrag + rundvisning: 2500 - 5000 kr

Særligt undervisningsforløb: 2500 - 5000 kr

Forplejning i forbindelse med rundvisning: 85 - 200 kr pr person

Kontakt os for et tilbud: kontor@dknf.dk eller telefon 62 57 14 15

Vi tilbyder forskellige rundvisninger og guidede ture på Skovsgaard – her kan I komme omkring stedets historie, landbruget og ikke mindst naturen.

Vi har faste rundvisninger, men hvis jeres skole, forening eller virksomhed har særlige interesser eller ønsker forplejning, finder vi ud af et godt tilbud sammen med jer.

Om sommeren tilbyder vi guidede ture, som man kan tilmelde sig enkeltvis. Hold øje på vores sociale medier.

Bemærk, at der gælder særlige priser for lejrskoler. Se mere her

Marianne Krag Petersen

Marianne er Skovsgaards naturvejleder og den, som ved allermest om stedets historie. Med stor indsigt og fortællelyst, tager Marianne jer rundt i Skovsgaards historie og natur.

Marianne kan også tilrettelægge naturvejledningsforløb for børn og voksne.

Rundvisning eller undervisningsforløb ca. 2 timer, 2500 kr

Kristian Graubæk

Kristian er Skovsgaards arealforvalter og naturnørd. Når man er i naturen med Kristian bliver der malet med den brede pensel og helt ned i detaljen. Forvent at blive klogere på samspillet mellem det store og små, det spektakulære og uanselige i naturens processer. Husk fornuftigt fodtøj, for I kommer ikke til at holde jer til stierne.

Kristian ved særligt meget om veteranisering af træer, insekter og sommerfugle – og de planter de bor på, samt om, hvorfor stor natur med store dyr er så vigtigt for biodiversiteten.

Rundvisning ca to timer 2500 for to timer, foredrag + rundvisning 2500 – 5000 kr afhængig af længde og emne.

Anders Kay Gormsen

Anders leder Danmarks Naturfond og hans hjerte banker for den levende natur, det regenerative landbrug og samspillet mellem produktion og natur. Er I interesserede i at lære mere om, hvordan vi arbejder med vores husdyr eller kulstofakkumulering på Skovsgaard Gods, deler Anders med glæde ud af sin viden.

Rundvisning ca to timer 2500 for to timer, foredrag + rundvisning 2500 – 5000 kr afhængig af længde og emne.