Fester og fejringer

Skovsgaard Gods har festlokalerne til enhver anledning. Vi tilbyder at danner rammerne for din fest uanset om der er tale om brunch, bryllup, konfirmation, 50-års fødselsdag, julefrokost eller en helt andet lejlighed. Vi ønsker blot at danne rammerne for jeres livs fest.

Festen kan holdes vores cafés hyggelige omgivelser med direkte udgang til have med pavillon og med udsigt over voldgraven og hovedbygningen. Hvis du ønsker en smule ekstra elegance, er det muligt at holde reception, danse brudevals eller andet i vores smukke hovedbygning fra 1889.

Vi har plads til omkring 50 spisende gæster.

Økologisk mad og drikke

Vi har ingen fastlagte menuer, da vi ønsker at skabe den med jer og ud fra jeres ønsker. Vores dygtige køkkenpersonale byder gerne ind med inspiration til sæsonens råvarer og tilbehør.

Øl, sodavand og vin er indkøbt af økologiske producenter – hvor øllet er lavet af Skovsgaard i samarbejde med Ørbæk Bryggeri. Maden er så vidt muligt lavet af årstidens friske råvarer og kød ude fra vores eget økologiske landbrug.

Vi tager det som en selvfølge, at alt kan lade sig gøre, og med et tæt samarbejde med jer, sørger vi for en vellykket og hyggelig fest, der slutter, når I siger til.

Vi ser frem til at holde en dejlig fest for jer!

Ring gerne til Skovsgaard Café og Gårdbutik, hvis I har nogle spørgsmål eller ønsker.