Johnny Haugaard driver nu både Skovsgård Gods' cafe og udstillingerne i Godset.

Se gerne Johnnys hjemmeside for arrangementer, aktiviteter og billetsalg på Skovsgård

www.johnnyhaugaard.dk og @blomstermandensvenner på hjemmesiden eller følg os på facebook og Instagram

KARTOFFELFERIE 2022 PÅ SKOVSGAARD GODS

Blomstermanden Johnny Haugaard fortsætter, efter sommerens udstilling ”Der var Engang-Ellens Arv”, med et arrangement i efterårsferien, hvor der vil være boder med inspiration – du kan blive inspireret til at sylte, lave saft, lave brød og blokfløjter. Der er naturformidlingen med børne-aktiviteter. Det bliver et sandt mekka i efterårsferien.

Kom og leg med i kartoffelferien på Skovsgaard – her hvor kreativiteten og naturen leger sammen.

Det gamle slot vil være overdådigt pyntet – blomster fra øst og vest. De gamle stuer og værelser har aldrig set smukkere ud. Du vil få inspiration med spændende opsætninger i naturens materialer – og mon ikke også, der bliver et eventyr for de barnlige sjæle.

  • Åbning d. 15. oktober kl. 10-17 alle dage indtil 23. oktober
  • Pris: 195 kr. for voksne og 95 kr. for børn (4-15 år)
  • Billetter på @blomstermandensvenner under begivenheder eller ved døren
  • Kunstmiddage med Blomstermanden Johnny Haugaard torsdag, fredag og lørdag i uge 42 : pris 450 kr. ekskl. Drikkevarer – send sms til Joan på 27209535 for tilmelding.

Se alle aktiviteter til Kartoffelferie 2022 her.

Åbningstider café og udstilling

Mandag-tirsdag-onsdag-torsdag-fredag-lørdag og søndage 10-17

Café

Café Mmmmm byder på forfriskninger og lækkerier hver dag i Kartoffelferien 2022 fra kl. 10-17.

Kunstmiddag

Torsdag, fredag og lørdag aften vil der være Kunstmiddag på Café Mmmmm, hvor du vil blive inviteret ud i smagene fra den danske skovbund og efteråret af Johnny Haugaard. En fortryllende og hyggelig aften, hvor du vil få serveret 3 lækre retter. Vegetar eller ikke-vegetar. Meld dig på nu (max 50 prs.) med sms til Joan på 27209538. Du skal blot informere: dit navn, dato, hvor mange gæster og om I er vegetarer eller ikke-vegetarer. Resten er en overraskelse 😊

Billetter

Billetter kan købes online på @blomstermandensvenner på Facebook eller ved indgangen.

Cafe Mmmm ikke har en online menu, da vi skifter lidt engang imellem – alt er økologisk og man er altid velkommen til at kigge forbi i vores åbningstid. Der er både mulighed for vegetar og vegansk mad, bare snak med os omkring det.

Butik

I forbindelse med caféen har vi også en lækker, nyrenoveret butik. Her kan man blive inspireret til både køkken og resten af hjemmet med lækre kvalitetsvarer.