Hvad betyder mad, råvarer og det gode måltid for komikeren, landmanden, slagteren, talentshowsdommeren, musikeren, monopolist, satiriker, kunstneren og radioværten Simon Jul? Og hvad har Simon og Bonderøven egentlig gang i på Djurs?
Med maven fuld af gode råvarer fra Skovsgaard Gods, lavet med kærlighed af Sally Lundgren vender Simon Jul og Mia Ben-Ami livets store spørgsmål - men nok mest dem, som handler om mad, natur og om at finde sig til rette i livet (og måske også lidt om at være meget, meget uartig).

Simon Jul blev i 2001 landskendt som komiker i tv-programmet Banjos Likørstue.
Men det er ikke sådan, at sætte den den 42 årige Simon i bås, og han er siden blevet kendt som både radiovært, musiker, ejer af en slagterbutik, talentshowsdommer, bondemand og ikke mindst som en stor fortaler af god håndlavet mad. Som kogemand og kunstner har han b.la stået bag Heartland Festivalens Boneyard Taffel - En middag bestående af ærlig mad af fynske råvarer.
Inden talken byder vi på en skøn treretters middag bestående af sæsonens råvarer fra skovsgaards egne marker.
Sally Lundgren er køkkenchef i Skovsgaard Café og Gårdbutik. Sally er passioneret omkring økologiske fødevarer og mad lavet fra bunden. Jo kortere vejen er fra jord til bord, jo bedre for smag, sundhed og ikke mindst natur og klima. Derfor er menuen i Sallys køkken altid bestemt af, hvad Skovsgaards marker og lokale producenter har frisk i sæson på dagen.
På grund af pladsbegrænsninger i forbindelse med COVID-19 er der kun 50 billetter til spisning og foredraget.
Spisningen foregår i caféen på Skovsgaard Gods og foredraget foregår i festsalen på Slottet. Der er adgang til slottet fra kl. 19.30
Billetter koster 600 kroner og inkluderer fællesspisning med tre lækre, økologiske retter lavet fra bunden og underholdende og tankevækkende samtale med Simon Jul og podcaster Mia Ben-Ami.