Overnatning på Skovsgaard Gods

Skovsgaard Gods ved Hennetved på Langeland ligger tæt på skov, eng og strand, der stort set ikke har forandret sig i de sidste 100 år og er derfor meget unikke.

Lige ved voldgraven og hestedammen, godsets smukke hovedbygning og den skønne park tilbyder vi overnatning til i alt 29 gæster på Skovsgaard Café og Gårdbutiks førstesal.

Skovsgaard Gods giver overnatningsmuligheder til alle, hvad enten der er tale om singler, par, grupper eller lejrskoler.

Der er to dobbeltværelser

3 singleværelser

Sovesal med plads til 24

Er du til historie og natur, så er Skovsgaard gods lige stedet. I kan glæde jer til at udforsker området omkring Skovsgaard Gods. Hører om hovedbygningens historie og se Frk. Ellen Fugledes gamle møbler og stuer, se tyendekælderen med tjenestefolkets indrettede værelser. I kan også besøge det økologiske landbrug, udforske naturen nede i naturformidlingen, se grøntsagerne blive klargjort til afsendning og meget mere.

I sommerhalvåret er der åbent for udstillingerne rundt om på godset, og i vinterhalvåret kan du se og klappe dyrene inde i staldene.

Skovsgaard Gods ligger på Østlangeland omringet af skov, eng og kun 1,5 km til Påø strand. Det er helt klart en overnatning hver!

I aftale med Skovsgaard Café og Gårdbutik kan der arrangeres morgenmad/brunch.

Ring til Skovsgaard Café og Gårdbutik på +45 54 98 88 03 og book nu.

Pris for seng i sovesal:

100 kroner

Pris for enkeltværelse:

250 kroner

Pris for dobbeltværelse:

450 kroner

Pris for hele førstesalen:

3000 kroner